Известие

Collapse
No announcement yet.

Кормилна рейка? - дайте мнение моля

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кормилна рейка? - дайте мнение моля

Значи имам следния проблем:

1.При спряло положение( или много бавно движение ) като навия волана докрай се чува някакво " почукване "

2.При бавно каране ( 20-30 км/ч ) воланът почва да " влече " в ляво - при 100 км/ч го няма това влачене или поне аз не го усещам

въпросът ми е колко вероятно е това да е кормилната рейка или може да се окаже по-малък проблем и дали двете неща са свързани въобще?

Мерси предварително

Алфата е 145 1.3 boxer 95г.
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer 90hp 95г. - ex
    Alfa Romeo 147 1.9 m-jet 150 hp 05г. - еx

Това по-вероятно е да са лагерите по макерсона.Там търси!Успех
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

С един реглаж това може ли да се разбере или направо да бягам до сервиза?

Comment

По скоро отиди направо в сервиз.Може и да вземеш още един човек и единия да върти на място,а другия да гледа макферсоните.Ако е от лагерите се вижда как пружината се усуква и в един момент рязко се овобождава.Все пак,по-добре е на майстор!
        Успех!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Да разкажа накратко какво се оказа: Екстриима са ебати пичовете Предишният майстор ми смени цялата предница ( или поне така каза ) и не ми е затегнал болтовете на корм.рейка.Евалата на Екстриима за бързата реакция и честността ( без да ме натоварят за макферсони и прочее ) Продължавайте в същия дух

Comment

Working...
          X